Stichting De Laanhoeve

Boomkwekerij de Tuinkamer ligt op een 2 hectare groot terrein en werkt samen met Stichting de Laanhoeve. Deze stichting is opgericht door eigenaren Paul en Annemarie Metselaar . Jongeren met een moeilijke start in hun jeugd krijgen de kans om een vak te leren en gestimuleerd om naar school te gaan, dat geeft eigenwaarde en een route naar de toekomst. Door de mogelijkheid om stage te lopen op de boomkwekerij leren ze een vak als zoals bedoeld in de MEKO formule (Meewerken Ervaren Kiezen Opleiden).

Vakmensen zijn altijd nodig!

Vakmensen zijn altijd nodig! Door samen met de jongeren de lesstof van school in de praktijk te brengen leren ze stapsgewijs hoe het vak boomkweker/hovenier kan zijn. Paul en Annemarie proberen jongeren een toekomst te schetsen waar zelfstandigheid door praktijkervaring en het hebben en doorgeven van kennis centraal staan. Op deze manier helpen ze een nieuwe generatie jongeren aan een mooie toekomst.

Meer weten?

Wil je meer weten over, kijk dan op de website van Stichting De Laanhoeve 

Heb je interesse in een stageplaats of wil je op zaterdag helpen op de boomkwekerij, neem dan contact op met Paul Metselaar.