Karins tuintips

Boomkwekerij De Tuinkamer is partner van Karins tuintips en de vaste leverancier van de plantenboxen voor Karins tuinshop. De planten worden gekweekt voor de jongeren die worden begeleid door Stichting De Laanhoeve.

De tuinshop van Boomkwekerij De Tuinkamer brengt je naar Karins tuinshop. Als je er een bestelling plaatst dan ondersteun je ook twee stichtingen, namelijk Stichting de Laanhoeve én Stichting een ton voor een tuin.

Tuinshop

Vaste keus
In elke plantenbox zitten 8 verschillende plantjes, die wij al voor je hebben uitgezocht. Maak jouw bestelling compleet door 4 extra plantjes uit dezelfde box toe te voegen.

Jouw keus
Wil je een eigen plantenmix maken, of 12 dezelfde plantjes bestellen, kies dan ‘jouw keus’ bij een plantenbox. Het wijst zich vanzelf. Als je klaar bent met shoppen, dan is de volgende stap het afrekenen van jouw bestelling. Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Tuinieren à La Bloemen

Mijn goede vriendin Karin Bloemen vroeg mij samen met haar een tuinboek samen te stellen waardoor zij haar tuin beter zou begrijpen. En dat is gelukt! Per maand opgeschreven, lekker makkelijk te volgen en boordevol tips. En de opbrengst gaat naar de actie ’een ton voor een tuin’.

Kijk en bestel hier.

Verzending op donderdag

Handig om te weten: het tuinteam pakt op woensdag alle bestellingen in en verstuurt de plantenboxen op donderdag via PostNL. Je ontvangt een e-mail met een track & trace code om de bestelling te volgen.

Plan je bestelling

Omdat de planten zo snel mogelijk geplant moeten worden kun je de levering met maximaal 2 dagen uitstellen, anders krijgen ze dorst. Plan je bestelling dus goed, weer een daad voor het klimaat.

Beplantingsplan

Nu denk je misschien in welke volgorde moet ik de plantjes planten en hoeveel ruimte heb ik nodig? Nou daar is ook aan gedacht, per plantenbox heb je 1 vierkante meter nodig en de plantjes mag je op ongeveer 25-30cm afstand van elkaar planten. Bij elke plantenbox kun je een voorbeeld van een beplantingsplan downloaden.

Veel tuinplezier!