Cursussen

Samen met Suus van Tuinstudio Twisk maak je een tuinplan op maat, ook worden er regelmatig snoeicursussen gegeven. Makkelijk te volgen, leerzaam en erg gezellig!

Cursus tuinontwerp

In 5 lessen ga ik je helpen bij het ontwerpen van je tuin. Je begint met het maken van een moodboard en we vullen een checklist in met al je wensen.
Vervolgens ga je jouw tuin op schaal tekenen en start je met schetsen. Alle tekenmaterialen, papier en een handige opbergmap krijg je van mij.
Je krijgt uitleg over beplanting en bestrating en alle praktische zaken die komen kijken bij een tuinontwerp.

De cursus is makkelijk te volgen en is zeer uitgebreid. Tijdens de cursus kun je allerlei vragen stellen over je eigen tuin, ook na de cursus helpen we je graag verder als je nog vragen hebt.

De tuincursus kost €215.

Cursus snoeien

Bij boomkwekerij De Tuinkamer leer je hoe je het beste kunt snoeien (en wanneer). Een leuke en leerzame combinatie van theorie en praktijk. Met onderwerpen als (fruit)bomen snoeien, het juiste gereedschap, winter en/of zomersnoei, het snoeien van vaste planten en tips & tricks voor het onderhoud van je tuin.

Je ontvangt een handige bewaarmap met daarin de info van deze cursus. En een kortingspas van 10% op planten/bomen van kwekerij De Tuinkamer. En iedere les zorgen wij natuurlijk voor koffie/thee en iets lekkers!

De snoeicursus kost € 75. Klik hieronder voor de data en tijden. Voor aanmelden en/of meer informatie bel Suus van Tuinstudio Twisk of mail.