Cursussen

Samen met Suus van Tuinstudio Twisk maak je een tuinplan op maat, ook worden er regelmatig snoeicursussen gegeven. Makkelijk te volgen, leerzaam en erg gezellig!

Cursus tuinontwerp

Wil je zelf  leren hoe je tuinontwerp maakt? Meld je aan voor onze laagdrempelige 3-delige cursus 'Ontwerp je eigen tuin'. Na het volgen van de cursus:
• Kun je op schaal tekenen en schetsen;
• Ken je de basisprincipes van tuinieren;
• Heb je een beplantingsplan voor je eigen tuin;

De cursus is makkelijk te volgen en is zeer uitgebreid. Tijdens de cursus kun je allerlei vragen stellen over je eigen tuin, ook na de cursus helpen we je graag verder als je nog vragen hebt.

De tuincursus kost €135 en de opbrengst komt ten goede aan Stichting de Laanhoeve.

Cursus snoeien

Bij boomkwekerij De Tuinkamer leer je hoe je het beste kunt snoeien (en wanneer). Een leuke en leerzame combinatie van theorie en praktijk. Met onderwerpen als (fruit)bomen snoeien, het juiste gereedschap, winter en/of zomersnoei, het snoeien van vaste planten en tips & tricks voor het onderhoud van je tuin.

Je ontvangt een handige bewaarmap met daarin de info van deze cursus. En een kortingspas van 10% op planten/bomen van kwekerij De Tuinkamer. En iedere les zorgen wij natuurlijk voor koffie/thee en iets lekkers!

De snoeicursus kost € 75. Klik hieronder voor de data en tijden. Voor aanmelden en/of meer informatie bel Suus van Tuinstudio Twisk of mail.